Ryan Reynolds își ia un an de pauză. Renunță o perioadă la filme pentru a fi cu familia

18 octombrie 2021 16:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul Ryan Reynolds își ia un an de pauză de cinema. ”Michael Caine a făcut-o înaintea ta”, a scris soția sa, Blake Lively (34 de ani), lângă anunțul pe care starul l-a postat pe o rețea socială, referindu-se la faptul că Michael Caine s-a răzgândit ulterior să-și mai ia pauza.

Actorul Ryan Reynolds (44 de ani) a dezvăluit că își ia un an de pauză în cinema. Starul a luat această decizie după ce a terminat ultimul său proiect, în calitate de producător, filmul ”Spirited”, cu Will Ferrell și Octavia Spencer, în distribuție. ”Moment perfect pentru un mic an sabatic de realizat filme”, a scris starul. ”Îmi va fi dor în fiecare secundă de a lucra cu acest grup de creatori și artiști. În aceste zile, amabilitatea importă la fel ca și talentul. Am avut norocul să lucrez cu oameni la înălțime în ambele”, a adăugat el.

Este căsătorit cu Blake Lively

Ryan Reynolds a avut mai multe relații cu celebrități înainte de a se căsători cu Blake Lively. El a avut mai întâi o relație cu Alanis Morissette, care a început în 2002. S-au logodit în iunie 2004 și în februarie 2007 au rupt logodna. Morissette a dedicat albumul ”Flavors of Entanglement” durerii care i-a provocat-o această despărțire. Cântecul ei, ”Torch”, a fost scris pentru Reynolds. În 2007, Ryan Reynolds s-a cuplat cu Scarlett Johansson. S-au logodit în mai 2008 și s-au căsătorit la 27 septembrie. La 14 decembrie 2010 au anunțat că se despart. Divorțul a fost finalizat în iulie 2011. Reynolds a cunoscut-o pe Blake Lively în timp ce turnau pentru filmul ”Green Lantern” la începutul lui 2010. Au început să aibă o relație în octombrie 2011 și s-au căsătorit la 9 septembrie 2012. Ei au trei fete, James, de 6 ani, Inez, de 5 ani și Betty, în vârstă de 2 ani. Actorul Ryan Reynolds își ia un an de pauză de cinema.

Mai multe