S-a aflat cauza morții lui Margot Kidder! Actrița din «Superman» s-a sinucis

9 august 2018 16:55   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actrița Margot Kidder a murit anul acesta, la vârsta de 69 de ani. Interpreta personajului Louis Lane din seria “Superman” (anii 1970 – 1980) a fost descoperită decedată în locuinţa sa din Livingston, Montana, în 13 mai. Raportul medicilor legişti a fost finalizat zilele trecute şi s-a aflat cauza morţii. Actriţa s-a sinucis cu o supradoză de droguri şi alcool.

Medicul legist a afirmat că actriţa a murit “ca urmare a unei supradoze autoprovocate de droguri şi alcool", potrivit The Mirror. Raportul nu specifică, însă, ce substanţe a folosit actriţa pentru a se sinucide.

Familia actriţei a cerut discreţie şi a anunţat că nu se vor mai face alte comentarii pe această temă.

În anul 1996, actriţa a avut o criză bipolară. Ea a dispărut de acasă şi a fost descoperită pe stradă, patru zile mai târziu, apoi internată într-un spital de psihiatrie.

Cu toate că s-a confruntat cu astfel de probleme, ea și-a continuat cariera cinematografică și anul acesta a colaborat pentru ultimul film lansat, alături de Danny Aiello.

Apropiaţii lui Margot au transmis un mesaj pentru cei aflaţi în impas: “cei care suferă de boli mintale, dependenţă şi/ sau gânduri suicidale să solicite consiliere şi tratament”.

Mai multe