S-a făcut de râs! Ben Affleck, vezi că ţi se vede fundul!

17 aprilie 2018 11:49   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul Ben Affleck a fost surprins în timp ce se apleca să-l ridice pe fiul lui, Samuel, în vârstă de 6 ani, care a căzut din maşină.

În timp ce era aşezat pe vine, pantalonii starului, de 45 de ani, s-au tras pe posterior în jos şi i-au descoperit fundul şi urâtul tatuaj de pe spate.

Incidentul a avut loc în timp ce Ben şi încă soţia lui, Jennifer Garner (46 de ani), tocmai opriseră maşina pentru a merge la biserică. Copilul a căzut din automobil în genunghi la coborâre. Atât tatăl lui, cât şi mama, i-au sărit în ajutor şi l-au ridicat. Din fericire, căzătura nu a fost foarte rea. Micuţul s-a ales doar cu o sperietură şi dureri. El a fost apoi îmbărbătat de surioara lui, Seraphina, de 9 ani. În afară de Samuel şi Seraphina, Affleck şi Garner mai au o fiică, Violet, de 12 ani. Jennifer Garner a luptat mult să-şi salveze căsnicia după ce Ben Affleck a înşelat-o cu bona copiilor în 2015. Ea s-a despărţit de soţ la scurtă vreme şi, în 2017, a dat divorţ de el, din cauză că era dependent de alcool. Starul a făcut cure de dezalcoolozare şi a mărturisit prietenilor că o vrea înapoi pe Garner. Însă, între timp, s-a cuplat cu producătoarea Lindsay Shookus. Affleck şi Garner s-au căsătorit în 2005.

Mai multe