S-a făcut de râs! Ce divă abia se mai ținea pe picioare la ieșirea din club

5 mai 2017 18:04   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Când ești una dintre cele mai sexy actrițe în viață, e firesc să fie toți ochii ațintiți asupra ta și să-ți fie taxate toate derapajele. A simțit-o pe pielea ei Halle Berry (50 de ani). Frumoasa mulatră a ieșit pe trei cărări de la petrecerea de după Met Gala și a avut nevoie de o mână de bărbat pentru a rămâne pe picioare.

Halle Berry a pățit rușinea zilele trecute, când a părăsit clubul unde s-a ținut petrecerea organizată de Rihanna după Met Gala 2017. Nu e foarte clar dacă frumoasa actriță a fost trădată de tocurile prea înalte sau s-a resimțit după câteva pahare în plus consumate în interiorul barului. Dacă e să judecăm după zâmbetul și privirile rătăcite ale starului premiat cu un Oscar pentru rolul din ”Monster’s Ball”, am înclina pentru cea de-a doua variantă.

Cert e că Berry a avut nevoie de brațul ferm al asistentului ei personal pentru a-și păstra echilibrul. Chiar și așa, e de admirat forma fizică de zile mari pe care o afișează diva, perfect pusă în valoare de salopeta neagră din dantelă, mulată și împodobită cu petale stilizate aurii.

Mai multe