S-a îngrășat, dar nu-i pasă! Rihanna a purtat cei mai scurți pantalonași la ziua de naștere

22 februarie 2018 12:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Rihanna a trecut recent pragul de 30 de ani, dar acest lucru nu a oprit-o să-și arate corpul chiar la petrecerea ei aniversară. Artista a ales să poarte o ținută îndrăzneață și nu i-a păsat că vor observa invitații, dar și presa, cât de mult a luat în greutate.

A îmbrăcat o pereche de pantalonași foarte scurți și o bluziță vișinie marca Saint Laurent care i-a acoperit tot bustul. Fanii artistei i-au scris imediat că au observat schimbarea, și anume faptul că idolul lor s-a îngrășat vizibil. Conform DailyMail.co.uk, Rihanna a vut alături de ea prieteni celebri precum actrița Paril Hilton, recent căsătorită, dar și Toni Braxton care i-a și cântat alături de alți artiști.

„Cea mai puternică noapte dintre toate! Înconjurată de persoanele pe care le iubesc cel mai mult! 30 este deja era mea preferată”, a scris Rihanna pe Instagram la o fotografie. 

Rihanna a petrecut alături de prietenii ei cei mai buni, au dansat, au cântat și au petrecut împreuna ziua de nasștere a artistei. „În sfârșit am întâlnit-o și pe preferata mea. Îți mulțumesc pentru că mi-ai făcut noaptea atât de specială. Nu o să te iert niciodată pentru că ai arătat atât de bine la petrecerea de ziua mea”, a scris Rihanna în dreptul fotografiei alături de Toni Braxton. 

Mai multe