S-a luptat cu infertilitatea, după care a născut în secret. Au apărut primele imagini cu Anne Hathaway şi nou-născutul ei!

10 decembrie 2019 17:26   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Discretă cu viaţa ei personală, actriţa n-a detaliat niciodată momentele intime care i-au marcat destinul. De fapt, ne-a uimit pe toţi când a apărut gravidă pe pagina ei de social media în noiembrie şi acum, când a fost surprinsă de paparazzi cu nou-născutul ei prin Connecticut.

Ce-i drept, a anunţat în iulie că era însărcinată, dar, după aceea, tăcere deplină. Nu i-a ţinut la curent pe fanii ei cu privire la evoluţia sarcinii şi nici n-a postat zeci de imagini cu burtica ei tot mai rotunjoară. A atins, însă, un subiect delicat în ziua de azi, dând de bănuit că s-a numărat şi ea printre femeile care suferă din cauza infertilităţii.

“Nu e nicio recuzită… #2”, a făcut Anne referire la burtica ei de gravidă. “Lăsând gluma deoparte, cei care experimentează infertilitatea şi tot coşmarul concepţiei trebuie să ştie că n-a fost nici pentru mine un drum lin în cazul celor două sarcini ale mele. Vouă vă transmit toată dragostea mea.”

Citește mai multe aici!

Mai multe