S-a văzut tot! Naomi Campbell cu sfârcurile la vedere într-o rochie transparentă

26 martie 2017 14:25   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Una din cele mai faimoase modele ale lumii, Naomi Campbell (46 de ani) nu a fost niciodată timidă și nu a ezitat să fie o ”figură” la evenimente. Obișnuită ca toții ochii să fie pe ea, modelul nu și-a pierdut această abilitate și a avut o apariție ”demnă de atenție” la un eveniment.

Naomi a avut o apariție de senzație la un eveniment, sâmbătă seara. Fotomodelul  a fost, la propriu, în centrul atenției cu outfit-ul ei extrem de îndrăzneț, cu o rochie semitransparentă albă, care s-a așezat perfect pe trupul ei de zeiță. Nimic ieșit din comun până acum, deoarece modelul știe să-și aleagă hainele și le alege chiar foarte bine. Rochia semi-transparentă i-au lăsat sfârcurile la vedere, fiind o imagine greu de trecut cu vederea de către ceilalți.

Cu sfârcurile frumos conturate și cu lenjeria tanga la vedere, Naomi a pozat cu încredere și deloc stânjenită de ochii curioșilor, asumându-și ținuta aleasă.

Completându-și ținuta, modelul a purtat pe umeri o haină la fel, albă, până în pământ, accesorizată cu pene, a încălțat o pereche de tocuri albe, metalice, un plic de aceiași culoare, iar cerceii i-au dat o notă de glamour.

Mai multe