S-au apropiat să vadă dacă are chiloți! Cu rochia asta și-a eclipsat sora sexoasă

3 octombrie 2016 17:29   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

La Săptămâna modei de la Paris spectacolul s-a mutat în afara podiumurilor de prezentare. Iar cu surorile Kardashian invitate speciale, scandalul era garantat. Kim a fost jefuită sub amenințarea pistolului în camera de hotel, iar sora ei, Kourtney, a făcut furori într-o rochie scandalos de străvezie.

Kourtney Kardashian (37 de ani) și Kim Kardashian (35 de ani) au fost vedetele Săptămânii modei de la Paris. Surprinzător, nu Kim a fost cea care a scandalizat publicul cu ținutele ei străvezii, ci sora mai mare, recunoscută în general pentru comportamentul public mai rezervat.

După show-ul Givenchy, cele două surori s-au dus la un magazin de autor din apropiere de Champs Elysée. Îmbrăcată într-o rochie scurtă din piele, cu catarame pe toată partea stângă, Kim le-a pus trecătorilor imaginația la încecare. Cei care au putut să-și satisfacă primii curiozitatea au fost fotografii, care au cerccetat cu obiectivul aparatului o zonă lăsată descoperită de modelul rochiei. Verdictul a fost că sora lui Kim purta chiloți, ba încă unii cu sclipici.

Mai multe