S-au îmbrăcat ca ''matracucile'' la Premiile MTV FOTO

25 august 2014 22:50   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Divele au dat iama-n şifoniere şi au aruncat pe ele ce-au găsit. Unele au uitat să se privească în oglindă înainte de a ieşi pe uşă şi s-au dus la decernarea premiilor video-muzicale MTV 2014 ca nişte gaiţe.

Chiar dacă au avut după ele o armată de stilişti, cele mai multe au dat chix cu hainele. În dorinţa de a-şi lăsa fanii mască, duminică noaptea, la Los Angeles, Amber Rose s-a făcut de râs în ultimul hal. Soţia rapperului Wiz Khalifa (26 de ani) a păşit pe covorul roşu mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată într-o ţinută realizată în întregime din lanţuri. Dar ea nu a fost singura vedetă luată la bani mărunţi din cauza ţinutei neinspirate pe care a purtat-o. Aruncate ca pe gard, câteva au dezvelit prea mult din trupşoare. Iar comentariile acide nu mai conteneau...

Jennifer Lopez, cea mai sexy

Ca întotdeauna, Jennifer Lopez (45 de ani) a dat o lecţie de stil. Diva s-a remarcat printr-o creaţie Charbel Zoe. Rochia argintie a avut numeroase decupaje, dar şi o fantă laterală, care i-au pus în valoare abdomenul tonifiat, picioarele sexy şi celebrul posterior, pe care s-a mulat perfect. Şi Beyoncé (32 de ani) a avut o ţinută inspirată, care-i punea în valoare formele voluptuoase. DemiLovato (22 de ani) a surprins printr-o rochie roşie, care-i dezvelea sânii şi picioarele bine sculptate.

Marii câştigători ai serii

Videoclipul anului: „Wrecking Ball” (Miley Cyrus)Cel mai bun videoclip hip-hop: „Hold On” (Drake ft. Majid Jordan)Cel mai bun videoclip al unei artiste: „Dark Horse” (Katy Perry ft. Juicy J)Cel mai bun videoclip al unui artist: „Sing” (Ed Sheeran ft. Pharrell Williams)Cel mai bun videoclipt pop: „Problem” (Ariana Grande ft. Iggy Azalea)Cel mai bun videoclip rock: „Royals” (Lorde)Cea mai bună colaborare: „Drunk In Love” (Beyoncé ft. Jay Z)Cel mai bun videoclip cu mesaj social : Pretty Hurts (Beyoncé)Cea mai bună imagine: Pretty Hurts (Beyoncé)Cea mai bună coregrafie: Chandelier (Sia)

Mai multe