Salma Hayek a fugit în concediu cu fiica ei. Actrița de 54 de ani se dă cu ATV-ul prin deșert

11 martie 2021 13:08   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actrița de origine mexicană Salma Hayek, 54 de ani, a plecat iar în concediu. Actrița a postat pe contul ei de Instagram, la 10 martie 2021, o fotografie din deșert împreună cu fiica ei Valentina de 13 ani. Salma a plecat iarăși departe de agitația provocată de pandemie în Londra, Marea Britanie, unde locuiește împreună cu soțul ei, miliardarul Francois-Henri Pinault (58 de ani).

Salma Hayek, în vârstă de 54 de ani, a plecat iar în concediu, departe de măsurile de restricție impuse de pandemie în Europa. La 10 martie, Salma Hayek a postat pe contul ei de Instagram o fotografie din timpul unei aventuri în deșert alături de fiica ei de 13 ani, Valentina. Cele două au mers cu ATV-urile și au prins un asfințit de soare superb. Salma a fost în luna ianuarie într-o vacanță exotică, dar a revenit în februarie, în Europa, unde a participat la mai multe evenimente mondene și lansări de colecții de modă.

Citește și:

De ce nu a vrut Salma Hayek să joace în același film cu Javier Bardem? Actrița de 54 de ani a dezvăluit secretul

Salma Hayek a trecut printr-o experienţă traumatizantă la filmări: "M-a speriat. Am început să plâng"

Salma Hayek și-a dezvăluit secretele siluetei de invidiat

Salma hayek, în vârstă de 54 de ani, e măritată din 2009 cu Francois-Henri Pinault, de 58 de ani, care are o avere de 44,1 miliarde de dolari și este CEO al companiei Kering. La începutul anului 2021, e a inundat rețelele de socializare cu fotografii în costum de baie și a fost bombardată cu întrebări legate de dietă și regim. Așa că a spus că face exerciții de tonifiere în fiecare zi și practică înot și yoga.Iată ce mănâncă Salma: la micul dejun, a mâncat iaurt cu papaya, mango, mure, afine, migdale, rodie, castravete, unt de cocos și salată. În timp ce a făcut gimnastică, a băut sucuri naturale de portocale, kiwi și cocos, pentru a se menține hidratată. La prânz a mâncat un sendviș cu carne de pui, fasole mexicană și tamale. Între mese, Salma nu refuză nici lucruri mai scârboase cum ar fi o gustare pe bază de greieri caramelizați sau viermi.

Mai multe