Salma Hayek a trecut printr-o experienţă traumatizantă la filmări: "M-a speriat. Am început să plâng"

16 februarie 2021 17:11   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Salma Hayek spune că a suferit mult cât timp a filmat scena de sex din ”Desperado”. Regizorul Robert Rodriguez și partenerul din film, Antonio Banderas, au fost respectuoși, dar experiența a fost traumatizantă.

Salma Hayek, în vârstă de 54 de ani, spune că a suferit mult cât timp a filmat o scenă de sex din filmul ”Desperado”, în 1993. Actrița zice că nu i s-a spus că va fi o scenă de sex între ea și Antonio Banderas. ”Când făceam filmarea, am început să suspin. Nu știam ce să fac, mă temeam”, a povestit Salma. ”Un lucru de care mă temeam era Antonio. Era un gentleman absolut și atât de drăguț și încă suntem prieteni. Dar atunci el era foarte degajat. M-a speriat. Am început să plâng. Oh, Doamne. M-a făcut să mă simt groaznic. Și mi-a fost jenă că plâng”, a mai povestit vedeta.

Salma Hayek are o bufniţă drept animal de companie. Pasărea doarme cu ea

Salma Hayek, 54 de ani: ”Pozez sexy pentru că mă simt sexy!”. Actrița explică de ce a postat fotografiile incendiare

A plâns la filmare

Salma a recunoscut că Banderas, în vârstă de 60 de ani, și Robert Rodriguez au făcut tot ce le-a stat în putință ca ea să se simtă bine. Rodriguez nu a făcut presiuni asupra sa. Și totuși experiența a fost traumatizantă.”Nu am lăsat prosopul de pe mine. Au încercat să mă facă să râd. L-am dat jos două secunde și am început din nou să plâng. Dar până la urmă totul a ieșit cu bine”, a mărturisit Salma Hayek.

Salma e măritată cu afaceristul francez François-Henri Pinault (58 de ani), din 2009. Ei au o avere comună de 7,1 miliarde $ și o fiică, Valentina, de 13 ani. Salma Hayek spune că a suferit mult cât timp a filmat scena de sex din ”Desperado”.

Mai multe