Salma Hayek are casa bântuită de fantome

9 noiembrie 2021 14:41   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Salma Hayek se plânge că are casa bântuită de fantome. Ea a povestit recent acest lucru la o emisiune de la un post de televiziune din SUA.

Salma Hayek (55 de ani) se plânge că locuiește într-o casă bântuită. Vedeta cu soț miliardar a spus realizatoarei de televiziune că, în casa ei, pianul cântă singur, la etajul trei luminile se aprind singure, ușile și ferestrele se deschid și se închid singure. Actrița zice că a încercat în zadar să scape de fantome. Unii angajați au refuzat să lucreze la ea acasă, din cauza fantomelor.

Salma Hayek trăieşte cu o bufniţă în casă

Salma Hayek a fugit în concediu cu fiica ei. Actrița de 54 de ani se dă cu ATV-ul prin deșert

Spiritele nu vor să plece

Inițial, Salma a spus că ea nu a văzut aceste fenomene paranormale. Însă unii angajați au susținut că le-au văzut. ”Eu nu am fost acasă când un angajat a zis că a văzut pianul cântând singur. Poate era beat”, a glumit actrița. Vedeta a luat în serios ce au spus angajații și a chemat un medium, care a spus că ar fi depistat 20 de fantome! În cele din urmă, Salma a zis că ar fi văzut, totuși, și ea fantome. Și fiica sa, Valentina, care era în public, a pus că le-a văzut. Mediumul a spus că a descoprit spritul unei doamne, al unui copil și chiar al unei călugărițe. Dar a precizat că sunt spirite bune care nu vor să plece din casă. Salma Hayek se plânge că are casa bântuită de fantome.

Mai multe