Salma Hayek i-a înnebunit pe fani cu o poză în costum de baie! Actrița de 54 de ani e super-sexy

20 ianuarie 2021 15:18   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Este într-o formă fizică fenomenală! Salma Hayek, 54 de ani, și-a șocat fanii cu două poze în costum de baie. Actrița care are doar 1,57 m înălțime arată senzațional, iar bustul generos îi face pe mulți să ofteze. Care sunt secretele care o mențin așa frumoasă?

Salma Hayek, în vârstă de 54 de ani, arată senzațional! Actrița cu origini mexicane a plecat încă din a doua jumătate a lunii decembrie într-o locație exotică pentru a-și petrece sărbătorile de iarnă împreună cu familia. Deși nu a dezvăluit unde se află, jurnaliștii The Sun susțin că ar fi în Los Cabos, Mexic, împreună cu soțul ei François-Henri Pinault, 58 de ani și fetița lor de 13 ani, Valentina.

Salma Hayek ține regim de aproape 20 de ani

Actrița din ”Desperado” și ”Frida” nu s-a înfruptat din delicatese în timpul sărbătorilor de iarni și a ținut în continuare regimul care o ajută să își păstreze silueta care a consacrat-o acum 20 de ani. Salma a postat două fotografii cu ea în timp ce meditează pe plajă pe pagina de Instagram și milioane de fani din întreaga lume au lansat un potop de complimente. Salma, care a fost nominalizată la Oscar pentru rolul Fridei Kahlo, are 16,8 milioane de fani pe contul ei și e îndrăgită datorită rolurilor din filme precum ”De la apus până la răsăritul soarelui”, ”Wild Wild West”, ”Dogma” și ”Desperado”.

Citește și:

Salma Hayek, super-sexy în costum de baie la 51 de ani

Salma Hayek trăieşte cu o bufniţă în casă

Care sunt secretele siluetei Salmei Hayek?

Actrița mexicano-americană face exerciții de tonifiere în fiecare zi și practică înot și yoga. Ea s-a măritat cu miliardarul francez François-Henri Pinault în 2009. Iată ce mănâncă Salma: la micul dejun, a mâncat iaurt cu papaya, mango, mure, afine, migdale, rodie, castravete, unt de cocos și salată. În timp ce a făcut gimnastică a băut sucuri naturale de portocale, kiwi și cocos, pentru a se menține hidratată. La prânz a mâncat un sendviș cu carne de pui, fasole mexicană și tamale. Între mese, Salma nu refuză nici lucruri mai scârboase cum ar fi o gustare pe bază de greieri caramelizați sau viermi. La cină a mâncat fructe de mare și a băut un pahar de vin.

Mai multe