Salma Hayek: ”Îmi cresc sânii și acum”

24 iunie 2021 17:11   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Salma Hayek vorbește ca niciodată de vârsta și fizicul ei. Făcând o mărturisire șocantă:”Îmi cresc sânii”. Actrița e înspăimântată de simptomele menopauzei pe care le experimentează.

Celebra actriță Salma Hayek a mărturisit că îi cresc sânii la vârsta de 54 de ani. Este o consecință a simptomelor de menopauză. Și, din cauza sânilor tot mai mari, o doare spatele. Când a simțit că au apărut primele semne de menopauză, s-a adresat medicului. Ea a rămas surprinsă când doctorul i-a spus că, într-adevăr, pot să crească sânii în această perioadă. Salma spune că cel mai mult se teme să nu îi crească barbă și mustață, cum a auzit că ar fi posibil.

Salma Hayek a fugit în concediu cu fiica ei. Actrița de 54 de ani se dă cu ATV-ul prin deșert

Salma Hayek trăieşte cu o bufniţă în casă

Nu și-a făcut operații de mărire a sânilor

Salma Hayek a dezvăluit că, de-a lungul anilor, s-a speculat că și-ar fi făcut operații de mărire a sânilor. Diva spune că, sub nici o formă, nu a apelat vreodată la bisturiu. Sânii i-au crescut în timp ce a fost însărcinată și au început din nou să-i crească acum la menopauză. Salma a mai dezvăluit că are bufeuri și schimbări de stări de dispoziție de la menopauză, ca toate femeile. Vedeta a spus că îmbătrânirea nu este o problemă pentru ea. ”Poți să ai succes la orice vârstă. Avem dreptul să fim iubite așa cum suntem”, a mai spus actrița. Salma Hayek a mărturisit că încă îi cresc sânii.

Mai multe