Salman Khan i-a pus pe indieni să se uite la Iulia Vântur

17 februarie 2016 22:09   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

„Asta e emisiunea pe care de-abia aştept să o realizez. Seamănă cu Bigg Boss, dar are loc la Fermă”, aşa a comentat Salman Khan primul episod al emisiunii de la Pro tv, prezentate de Iulia Vântur. Starul bollywoodian în vârstă de 50 de ani s-a lăudat cu româncuţa noastră pe pagina lui de Internet.

În urmă cu mai puţin de o lună „Click!” v-a relatat pe larg intenţia actorului Salman Khan, care are o avere de peste 200 milioane $, de a realiza emisiunea ”Ferma”, în India.

Conform presei indiene, Khan a fost de acord să îşi transforme ferma din Panvel, lângă Mumbai, în studioul adaptat pentru filmările la emisiune. Ideea i-a venit după lungi discuţii cu Iulia Vântur, care şi-a petrecut Sărbătorile de iarnă în familia Khan. Aşa se explică de ce marţi seară, actorul a urmărit cu sufletul la gură primul episod al emisiunii prezentate de frumoasa blondă.

A înregistrat câteva secvenţe şi le-a postat pe pagina lui de Twitter. Peste 16 milioane de fani au văzut-o pe româncă în toată splendoarea, au regretat că nu înţeleg româneşte şi au fost fascinaţi de decorul sălbatic din Cipru.

Unii fani l-au îndemnat pe Salman să o ceară de nevastă, alţii au bombardat-o cu complimente pe Iulia. Majoritatea abia aşteaptă să îl vadă prezentând „Ferma”, împreună cu Iulia. Peste 4.000 de fani ai starului bollywoodian au apreciat că Iulia i-a fost alături anul trecut când soarta lui Khan a atârnat de un fir de aţă, el fiind cât pe ce să fie trimis la puşcărie, după ce în 2002 a strivit cu maşina un bărbat şi a accidentat alţi patru, care dormeau pe o stradă din Bandra, la periferia Mumbaiului.

Mai multe