Salman Khan: «Sunt un bărbat liber»

10 iunie 2014 17:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

În sfârşit, Salman Khan face lumină! Într-un interviu recent pe care starul de la Bollywood l-a acordat jurnaliştilor din India, acesta a mărturisit că e un bărbat singur. Iulia Vântur ar fi bucuroasă să afle că încă mai are o şansă la inima lui Sallu.

Invitat la o emisiune de divertisment din India, starul indian a făcut lumină privind relaţiile sale amoroase. Sătul ca presa să-l tot însoare ba cu frumoasa Iulia Vântur (33 de ani), ba cu fosta iubită, Katrina Kaif (30 de ani), Salman Khan a mărturisit că este un bărbat singur şi disponibil.

Actorul în vârstă de 48 de ani insistă că nu se află nici o femeie în viaţa sa şi nici nu are de gând să-şi găsească vreo iubită curând, potrivit „The Times of India". În urmă cu câteva luni, Sallu nici nu voia să audă de însurătoare.

Ba mai mult, starul, despre care s-a spus că a avut o relaţie cu fosta prezentatoare, s-a ţinut de glume: „Îmi place să dorm singur. Sunt virgin. Mă păstrez pentru o persoană specială." După vizita pe care Salman Khan a făcut-o în România, anul trecut, pentru vedeta de la PRO TV devenise o certitudine că actorul, care are o avere de 200 de milioane de dolari, o iubeşte şi e pe punctul de a o cere de nevastă.

Cei doi au petrecut câteva nopţi fierbinţi la Sibiu, apoi s-au revăzut şi în Bucureşti, însă blondinei nici prin cap nu i-a trecut că acesta ar putea fi finalul idilei lor.

Iulia Vântur şi-a trăit visul indian, după ce a reuşit să dea lovitura la Bollywood. Frumoasa blondină i-a băgat în boală pe indieni cu mişcările ei de şerpoaică, în filmul „O Teri", care a fost lansat la 28 martie. Îmbrăcată fie în costum tradiţional indian, fie modern, Iulia a dansat şi a cântat alături de ceilalţi actori din film, mişcându-se cât se poate de sexy. O vorbă bună pentru a obţine rolul râvnit i-a pus şi celebrul Salman Khan.

Mai multe