Samantha Fox a ajuns de nerecunoscut

22 ianuarie 2018 17:52   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ieri o cântăreaţă sexy, astăzi vedetă într-un show TV! Fost sex-simbol al anilor ‘80, cântăreaţa Samantha Fox a ajuns de nerecunoscut. Ea a scris şi o carte autobiografică şi şi-a găsit o nouă iubită.

Cunoscută pentru bustul său generos şi pentru hit-ul “Touch Me”, Samantha Fox (51 de ani) a apărut recent împreună cu mama ei, Carole Wilken, la emisiunea de televiziune “Loose Women” de la ITV. Cu acest prilej, ea a vorbit despre noua sa carte, “Forever”. Vedeta a povestit că s-a lansat ca cea mai tânără “Fată de la pagina 3”, în ziarul “The Sun”.

De asemenea, a dezvăluit că are o nouă relaţie cu norvegiana Linda Olsen, de 43 de ani, mamă celibatară a doi copii. Samantha, care nu se ascunde că e lesbiană, a fost devastată în 2015, când i-a murit fosta parteneră, Myra Stratton, răpusă de cancer la 55 de ani. Vedeta zice că Myra i-a fost suflet pereche şi manager timp de16 ani. Ea a mai dezvăluit că e o minune că are toate degetele, fiindcă, pe când avea doi ani, i-a explodat o veioză în mână. S-a lansat foarte devreme şi, după ce a apărut îmbrăcată sumar la ziar, a fost forţată să renunţe la şcoală. Când era în plină glorie, băieţii îşi schimbau numele după ea, în Sam Fox, şi o puneau să le dea autografe pe frunte. Alţii îşi făceau tatuaje cu chipul ei. Diva, care a pozat şi în “Playboy”, s-a iubit în trecut cu australianul Peter Foster şi cu Paul Stanley de la trupa Kiss. Samantha, care are o avere de 20 de milioane de dolari,  a cântat şi în România, în 2010, în duet cu un alt sex simbol al anilor ‘80, Sabrina (49 de ani), cunoscută pentru melodia ”Boys”.

Mai multe