Sandra Bullock, în doliu! Tatăl actriței a încetat din viață

21 septembrie 2018 22:16   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Momente grele pentru îndrăgita și arhicunoscuta actriță Sandra Bullock! Întreaga familie a vedetei internaționale este în doliu, după ce tatăl actriței s-a stins din viață. Vestea s-a propagat rapid în mediul online și a fost confirmată chiar și de sora mai mică a Sandrei, Gesine Bullock-Prado. Deși momentan nu este cunoscută cauza exactă pentru care John Wilson Bullock s-a stins din viață, vârsta înaintată pe care acesta o avea ar fi putut să contribuie la moartea acestuia.

Sandra Bullock este în doliu, după ce tatăl acesteia s-a stins din viață la vârsta de 93 de ani. Deși vestea a fost confirmată personal deși sora Sandrei, nu există momentan informații referitoare la cauza exactă a morții acestuia. Totuși, familia acestuia a ținut să rememoreze amintirile frumoase pe care le au cu John Wilson Bullock, prin intermediul unei poze emoționante din tinerețe, însoțită de un mesaj pe măsură. Sora Sandrei, Gesine Bullock-Prado, a fost cea care a publicat imaginea și care a confirmat, în același timp, trista veste. 

„John Wilson Bullock 11 Februarie 1925 – 18 Septembrie 2018. Iubit frate, veteran din Al Doilea Război Mondial, soț, tată a patru femei puternice, ștrengar adorabil, diavol frumos și păcălici până în ultima clipă”, a mai scris aceasta pe contul personal de Instagram.

Mai multe