Şapte vorbe de duh complet SURPRINZĂTOARE venite din partea unor celebrităţi

14 decembrie 2012 3:49   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Multe dintre personalităţile despre care citim astăzi în presă au fost diferite faţă de portretele create de către mass-media. De pildă, unii dintre aceşti oameni faimoşii au rostit vorbe de duh spectaculoase care astăzi pot părea surprinzătoare şi cărora nu le-a fost acordată mediatizarea meritată.

1. "Când eram copil, am târât o veveriţă moartă acasă pe un skateboard, am disecat-o şi am încercat să mă uit să văd cum îi arată creierul", povestea Jessica Biel, potrivit Cracked.com.

2. "Ca să stabilizăm populaţia lumii, trebuie să elimină 350.000 de oameni zilnic. E un lucru oribil de spus, dar e la fel de rău să nu îl spui", credea Jacques Cousteau.

3. Karl Marx: "Tot ce ştiu este că nu sunt marxist".

4. Walt Disney, pe lângă personajele care ne-au fermecat copilăria, a dat naştere şi unor replici care au rămas legendare. "Îl iubesc pe Mickey Mouse mai mult decât pe orice altă femeie pe care am cunoscut-o" este una dintre mărturisirile sale care cu siguranţă nu va fi dată uitării.

5. Tot în seria mărturisilor uimitoare intră şi cea a lui David Duchovny, actorul din "Californication" care afirmă nonşalant că ... poartă scutece.

6. Steven Seagal, actorul care s-a făcut remarcat graţie rolurilor sale din filmele de acţiune, s-a aşezat pe un soclu alături de Papa sau Dalai Lama fără să îşi dea, probabil, seama. "Oamenii din toată lumea mă recunosc drept lider spiritual", a spus el.

7. Faptul că Hitler a fost marcat de anumite evenimente din copilăria sa este cunoscut de toată lumea. Există, însă, o întâmplare aparte care este posibil să le fi scăpat istoricilor. "Porcul care mi-a furat câinele nu îşi dă seama ce mi-a făcut"se plângea Hitler, într-un acces de nervi.

Mai multe