Scandal în familia unei actriţe celebre. Tatăl-monstru şi-a abuzat fiica de la 5 ani!

11 ianuarie 2013 15:06   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Lumea îl crede un actor de referinţă, dar este de fapt un pedofil! Actorul german Klaus Kinski, care a murit în 1991 la 65 de ani, este acuzat de fiica lui, Pola Kinski, în vârstă de 60 de ani, că ar fi abuzat-o sexual în perioada copilăriei, de la 5 la 19 ani.

"Nu i-a păsat nici atunci când mă apăram, ceea ce se întâmpla adeseori, şi îi spuneam: «nu vreau». Dar nu îi păsa", a declarat Pola Kinski într-un interviu publicat de săptămânalul german Stern, citat de Mediafax.

Pola a publicat săptămâna trecută o carte intitulată "Voce de copil", în care vorbeşte despre copilăria ei şi despre cum era violată constant de tatăl ei.

Actriţă la rândul ei, dar de teatru, Pola afirmă că a scris această carte ca o reacţie faţă de "cultul" actual creat în jurul tatălui ei, prezentat ca un actor de geniu, mai ales pentru rolurile de psihopat pe care le-a interpretat. "Nu mai puteam să aud: «Tatăl tău! Genial! Un geniu! L-am iubit întotdeauna!». După moartea lui, această adoraţie a devenit tot mai mare", a explicat ea.

Klaus Kinski a publicat, la rândul lui, înainte de moarte, o carte autobiografică, în care nu şi-a ascuns nici un moment pornirile de pedofil şi chiar a povestit cum s-a culcat cu mai multe minore.

Iată câteva citate din autobiografia lui Klaus Kinski:

"Nimfa a gemut de plăcere trei zile şi trei nopţi în timp ce sora ei aştepta cuminte în camera de lângă sperând că la un moment dat o sa vină şi ei rândul."

"Până la primul orgasm animalic, surioara a rămas cuminte, mângâindu-şi faţa desfigurată de durere."

Unei fete de 13 ani care i-a spus că nu vrea el i-a răspuns: "Ţine-ţi gura, scroafo!"

Despre fiica de 10 ani a unei iubite spune că a sărutat-o "neîntrerupt pe gură cu gura deschisă şi cu buzele ude "

Pola Kinski este sora mai mare a actriţei Nastasia Kinski, în vârstă de 51 de ani. La fel ca sora ei, nici Nastasia nu îşi aduce aminte cu plăcere de copilărie. "Sunt mândră de forţa pe care a avut-o pentru a scrie o astfel de carte. Îi cunosc conţinutul. I-am citit cuvintele. Şi am plâns îndelung", a declarat Nastasia Kinski, într-un interviu pentru cotidianul german Bild, citat de Mediafax.

Nastasia Kinski (Foto: AFP)

Klaus Kinski, decedat în Statele Unite la vârsta de 65 de ani, a fost unul dintre actorii preferaţi ai regizorului Werner Herzog. A jucat în filme-cult precum "Aguirre, mânia zeilor", "Fitzcarraldo" sau "Nosferatu, fantoma nopţii".

Mai multe