Scarlett Johansson, divorţ de 80 milioane dolari

26 ianuarie 2017 20:13   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Parcă e blestemată! Scarlett Johansson (32 de ani) nu are noroc în dragoste şi pace! Actriţa a anunţat ieri că divorţează de soţul ei Romain Dauriac (35 de ani), după doar doi ani de mariaj.

La scurt timp după ce şi-au jurat credinţă veşnică, Scarlett a născut-o pe micuţa Rose Dorothy Dauriac, în 2014, la o maternitate din New York. Au fost nedespărţiţi şi Scarlett chiar s-a mutat la Paris, în 2015. În 2016, cei doi soţi şi-au deschis o gelaterie în Paris, pe care au numit-o Yummi.

Însă meseria a obligat-o pe Scarlett să îşi lase soţul singur, dădacă la copil. A filmat la „Captain America: Războiul civil” (2016) şi a participat la campania de promovare. Aşa a ajuns să strângă o avere de 80 de milioane de dolari.

Nu i-a plăcut să locuiască în Paris, aşa cum voia soţul ei, pentru că prefera agitaţia din New York. Conform presei americane, cei doi au divorţat în secret însă au rămas buni prieteni pentru binele micuţei Rose Dorothy.

Ziariştii de la National Enquirer susţin că săptămâna trecută cei doi au fost la un eveniment artistic din New York, iar Scarlett nu purta verighetă. Apropiaţii susţin că blonda nu mai putea suporta crizele de gelozie ale soţului ei şi acesta ar fi fost motivul pentru care a pus punct.

Mai multe