Scenă de cascadorii râsului! Aduceţi scara că s-a blocat diva Beyonce printre reflectoare

2 iulie 2018 11:37   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Scenă demnă de cascadorii râsului! Beyonce, 36 de ani şi soţul ei Jay-Z, 48 de ani, au ajuns în Polonia la finele săptămânii trecute. Sâmbătă seara ei urmau să susţină un concert din cadrul turneului mondial „On the Run II”, însă, ghinion, în timpul show-ului diva a rămas blocată la aproape 12 metri deasupra scenei şi a fost nevoie de pompieri pentru a fi adusă în siguranţă la sol.

Scenă desprinsă din Cascadorii Râsului! Beyonce a rămas blocată deasupra scenei la peste 12 metri înălţime. Ea intenţiona să execute sâmbătă o scenă destul de periculoasă, în timpul căreia urma să zboare preţ de câteva minute pe deasupra mulţimii.

Însă, ceva nu a funcţionat şi a fost nevoie de intervenţia personalului responsabil cu protecţia împotriva incendiilor pentru a fi coborâtă la sol.

Evident, aceştia au adus o scară de aluminiu cu ajutorul căreia Beyonce a revenit pe scenă. Întreaga scenă a fost filmată de Kuba Kuca unul dintre admiratorii divei.

După ce cântăreaţa care are o avere estimată la peste 800 de milioane de dolari a ajuns lângă soţul ei, mulţimea a început să aplaude. Însă Beyonce nu a vrut să coboare imediat pe scară pentru că... i se părea cam subţire şi nesigură. După ce a primit asigurări din partea pompierilor, diva a folosit-o cu încredere. Cuplul miliardar este la începutul turneului lor mondial. Gurile rele spun că au plecat în jurul lumii împreună cu Blue Ivy, 6 ani şi gemenii Rumi şi Sir, de doar un anişor.

Mai multe