Schimb de mesaje între J.Lo și Leonardo DiCaprio: ce haioase sunt!

30 martie 2016 16:57   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jennifer Lopez a avut parte de un moment stânjenitor, dar amuzant, în timpul unei emisiuni. James Corden, britanicul care scoate vedetele de la Hollywood la plimbări cu mașina, cântă și se distrează împreună, a pus mâna pe telefonul lui J.Lo și de aici nu a mai fost decât un pas până la o experiență amuzantă.

A întocmit pe loc un plan și l-a pus în aplicare imediat. A profitat de faptul că o avea pe Jennifer Lopez în mașină, i-a luat telefonul și a început să se uite prin agenda ei de contacte. A descoperit nume importante: Fergie, Demi Lovato, Bradley Cooper, Chris Brown, Cristiano Ronaldo, dar unul anume i-a atras atenția în mod special: Leonardo DiCaprio.

Realizatorul Tv a scris un mesaj și i l-a trimis câștigătorului premiului Oscar pentru cel mai bun actor, ca și cum ar fi venit din partea cântăreței: "Hei, dragă, simt nevoia să mă relaxez, vreo sugestie? Anunță-mă. J.Lo"

Lopez nu a crezut niciun moment că James Corden va apăsa butonul de trimitere, dar acesta nu a stat pe gânduri și a trimis mesajul. Ceea ce a fost cu adevărat surprinzător este faptul că actorul a și răspuns: "În seara asta, dragă? Te referi la vreun club?"

Mai multe