Schimbare radicală de look pentru Justin Bieber

30 aprilie 2016 20:29   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Justin Bieber (22 de ani) este idolul adolescentelor de pretutindeni. Încă de când a apărut în industria muzicală, canadianul a făcut furori printre domnișoare. Băieții și-ar dori să aibă popularitatea lui, așa că îl imită, iar fetele ar vrea să fie la brațul lui. Așa se face că puștiul crescut în lumina reflectoarelor este urmărit la fiecare pas.

Așa se face că orice schimbare, oricât de mică sau semnificativă, intră sub radarul fanilor și al presei din toată lumea. Cu toții îl știu pe Bieber de când își flutura freza celebră copiată peste tot pe mapamond. A crescut și a început să-și modeleze și înfățișarea. S-a vopsit blond, și-a lăsat părul să crească ceva mai lung, iar de curând, și-a atras antipatii din cauza unei frizuri cu codițe de tip dreadlocks, din cauza căreia a fost acuzat că jignește comunitatea afro-americană.

Acum, Bieber a renunțat de top la păr. Nu a durat mult și a publicat pe Instagram câteva fotografii care îl arată cu părul tuns "periuță", foarte scurt și nevopsit. Pare că fanii au apreciat schimbarea, căci în 13 ore de la publicarea primei imagini, a strâns nu mai puțin de 1,6 milioane de aprecieri.

Mai multe