Se întrec în nume ciudate! Cum și-a denumit Khloe Kardashian fetița

17 aprilie 2018 17:06   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Vedeta tv Khloe Kardashian a adus pe lume o fetiță în decursul dimineții de joi, conform presei americane. Micuța nou-născută este primul copil al lui Khloe și a fost concepută cu partenerul vedetei, Tristan Thompson, jucător de baschet pentru echipa Cleveland Cavalier.

Presa internațională a lansat în spațiul public informații controversate despre relația celor doi, chiar în momentele în care Khloe se pregătea să nască, acuzându-l pe partenerul acesteia că și-ar fi înșelat iubita. Se zvonește că, deși acum îi leagă un copil, relația lor atârnă „de un fir de ață” și surse apropiate familiei susțin că cei doi nu și-au vorbit în decursul a numeroase zile, din cauza acuzelor aduse lui Thompson.

Aceleași surse au declarat pentru TMZ că vedeta este extrem de supărată, după ce a trebuit să afle din presă că partenerul și tatăl copilului ei a înșelat-o în repetate rânduri. „Khloe este încă furioasă după ce a aflat de infidelitățile lui Tristan și se simte umilită.”

Totuși, pe rețelele de socializare, vedeta a ales să nu dezbată acest subiect și a dat impresia tututor că situația este „roz” și la propriu și la figurat, atunci când a ales să dezvăluie numele fetiței. Sub o poză în care se puteau observa multe baloane roz și flori de aceeași culoare, Khloe a publicat mesajul în care dezvăluia cum se va numi micuța și cât de mult îi bucură aceasta pe cei doi părinți. „Micuța noastră, True Thompson, ne-a furat complet inimile și suntem compleșiți de iubirea pe care o simțim pentru ea. Este așa o binecuvântare să primim acest îngeraș în familie! Mami și tati te iubesc, True!”, a fost mesajul ce însoțea poza de pe Instagram.

Se consideră însă că atitudinea vedetei este doar de fațadă, deși Khloe nu a anunțat nicăieri că se va despărți de Tristan. Familia ei, însă, a declarat că nu îl va ierta niciodată pe Thompson și se concentrează acum pe susținerea morală a vedetei. Numele ales pentru copil poate fi de asemenea interpretat ca fiind o ironie la adresa infidelităților tatălui, acesta însemnând „Adevăr” în limba engleză, deși conform DailyMail, se vehiculează că numele ar fi fost ales înainte de incidentele în care Tristan a înșelat-o pe Khloe.

Tristan, în vârstă de 26 de ani, și Khloe, în vârstă de 33 de ani, sunt împreună din 2016, când și-au făcut pentru prima dată apariția ca și cuplu în timpul zilei de naștere a cântărețului Flo Rida, în Miami. Khloe s-a declarat de-a lungul timpului foarte îndrăgostită de partenerul ei, confrom apropiaților, și și-a dorit mult un copil, având nevoie de numeroase intervenții medicale pentru a rămâne însărcinată.

Mai multe