Se pare că Jon Snow ştie, totuşi, ceva! I-a pregătit logodnicei o farsă înfiorătoare

10 octombrie 2017 20:43   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai apreciaţi actori care joacă în serialul momentului, “Game of Thrones”, se va căsători în curând. Kit Harington (30 ani), actorul care îl interpretează pe Jon Snow a confirmat zvonul conform căruia s-a logodit cu iubita sa, Rose Leslie.

 Rose este cea care joacă rolul iubitei lui Jon Snow în serial. Se pare că dragostea a luat naştere pe platoul de filmare şi că scenele de apropiere din film i-au ajutat să treacă mai uşor peste emoţiile primelor întâlniri.

Serialul Game of Thrones este cunoscut pentru scenele sângeroase şi pentru intrigile politice complicate pe care le abordează. Kit Harington i-a făcut o surpriză de proporţii logodnicei sale, iar reacţia ei a stârnit hohote de râs. Kit a ascuns în frigider o copie al propriul cap . Este un lucru ştiut că în serial numeroase personaje-cheie şi-au găsit sfârşitul fiind decapitate. Actriţa a deschis frigiderul liniştită, a luat filtrul cu apă şi atunci când a văzut capul a scos un ţipăt îngrozit şi s-a prăbuşit la pământ. Totul a fost spre amuzamentul lui Kit, care a filmat scena şi a făcut-o publică pentru ca toţi admiratorii serialului şi al cuplului să se bucure de farsa căreia a fost supusă Rose Leslie. "Ce este admirabil? Că a avut grijă să lase filtrul cu apă pe masă înainte de a se prăbuşi la pământ", a declarat Kit râzând, în timp ce privea din nou înregistrarea.

Mai multe