Se poartă şi la case regale! Dovada că prichindeii lui Kate fac schimb de haine între ei

9 mai 2018 16:53   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nu se aruncă nimic la Palatul Kensington. Totul se reciclează. Asta pare să fie deviza Ducesei de Cambridge.

Tradiţia transferului hainelor de la fraţii mai mari la cei mici se practică în Casa Regală britanică încă din cele mai vechi timpuri. Puţini ştiu că George (4 ani) a purtat inclusiv hăinuţele purtate de tatăl său, William, dar şi de unchiul său, Harry.

Şi micuţa Charlotte a fost surprinsă de fotografi purtând hăinuţele fratelui ei mai mare. Drept dovadă stă fotografia adorabilă cu prinţesa în vârstă de trei anişori şi bebeluşul Louis, care a venit pe lume în urmă cu aproape trei săptămâni.

În cele două fotografii publicate sâmbătă de Palatul Kensington apar Charlotte şi Louis. Dacă bebeluşul este îmbrăcat în hainele pe care le-a purtat și sora lui la doar câteva zile după naștere, Charlotte poartă puloverul lui George.

Prinţesa Charlotte nu a putut rezista tentaţiei de a nu îl strânge în braţe pe cel mai mic membru al familiei, iar imaginea cu cei doi a topit inimile internauţilor.

Aşadar, dacă prinţesa Charlotte a purtat din hainele fratelui George, Louis va avea avea hăinuţe de la ambii frăţiori. Presa britanică scrie că ducesa a luat deja la mână toate hăinuţele purtate de George şi Charlotte în primele săptămâni de viaţă pentru a-i face garderoba ultimului născut.

Mai multe