Sean Connery, ca bradul la 86 de ani!

1 iunie 2017 19:45   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Aceeaşi atitudine maiestuoasă, chiar dacă anii au trecut peste el. Sean Connery, 86 de ani, evită cât poate de mult orice întâlnire cu paparazzi din 2003, când şi-a anunţat retragerea din lumina reflectoarelor. Recent, a fost surprins la plimbare prin New York.

Sean Connery a jucat în primele cinci filme din seria James Bond între 1962 şi 1971, şi apoi în 1983. De-a lungul unei cariere începute în 1954 şi încheiate în 2003, Connery, 86 de ani, a reuşit să strângă o avere de 300 de milioane de dolari şi să îşi cumpere proprietăţi imobiliare în SUA, Spania şi Regatul Unit. A ales însă aglomeraţia din New York unde s-a mutat împreună cu soţia lui, pictoriţa de origine franco-marocană Micheline Roquebrune (88 de ani).

Îmbrăcat lejer, cu o pălărie mototolită în mână, Sean Connery a fost la bărbier marţi pentru a-şi aranja mustaţa. A fost surprins la o trecere de pietoni de paparazzi şi când s-a simţit observat s-a făcut nevăzut într-un taxi. 

Connery s-a căsătorit cu Roquebrune în 1975. El are un băiat, Jason (54 de ani) din mariajul cu actriţa australiană Diane Cilento, din anii 1962-1973.

Sean Connery nu a mai fost văzut de aproape un an şi circulau zvonuri că ar fi grav bolnav. În urmă cu doar câteva zile, Connery a transmis personal un mesaj de condoleanţe familiei fostei fete Bond, Molly Peters, care s-a stins la vârsta de 75 de ani şi familiei legendarului Roger Moore, care ne-a părăsit săptămâna trecută.  

Mai multe