Sean Penn, violent cu femeile? A fost acuzat că și-a bătut iubitele

23 septembrie 2015 11:12   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sean Penn (55 de ani) a deschis un proces de 10 milioane de dolari, după ce regizorul Lee Daniles (55 de ani) l-a comparat cu Terence Howard (46 de ani), care a recunoscut recent că și-a bătut fosta soție, Miranda, într-un interviu ce a stârnit un adevărat scandal în lumea Hollywoodului. Daniels i-a luat apărarea actoruluu bătăuș, comparându-l cu Penn și cu Marlon Brando.

Sean Penn l-a dat în judecată pe Lee Daniels și i-a cerut daune morale de 10 milioane de dolari, potrivit Entertainment Weekly.  Avocații actorului susțin că imaginea lui poate fi pătată de aceste afirmații false pe care le-a făcut faimosul regizor. 

"Howard n-a făcut nimic diferit de Marlon Brando sau Sean Penn și dintr-odată e un demon", aceasta este remarca făcută de Lee Daniels, care ar putea să îl coste milioane de dolari.

Terence Howard ar fi fost arestat de cinci ori pe motiv că și-a bătut și abuzat soția, iar Lee Daniels a făcut aluzie că și Sean Penn ar fi fost violent cu femile, deși nu a dat nici un exemplu concret. 

"Sean a fost subiectul unor zvonuri false, bazate pe nimic și a unori atacuri nerușinate, ani la rând. Acesta este unul din ultimele exemple", a declarat avocatul lui Sean Penn, Matthew Rosengart.

Mai multe