Secretele incredibile din viaţa Prinţului Charles! Viitorul Rege are un fiu vitreg drogat

27 martie 2019 11:16   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Pe 9 aprilie 2005, Prinţul Charles şi Camilla Parker Bowles s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii civile la care au participat 800 de invitaţi. Cei doi şi-au promis că vor rămâne fideli unul altuia, în condiţiile în care tocmai infidelitatea i-a reunit.

Prinţul a înşelat-o pe Diana, Prinţesa Inimilor, cu actuala lui soţie, aventura lui stârnind dezaprobarea publicului, care, ce-i drept, s-a mai estompat în timp. Dacă au fost date uitării anumite aspecte ciudate ale relaţiei dintre Prinţul de Wales şi Ducesa de Cornwall, vi le reamintim noi!

"Străbunica mea şi stră-străbunicul tău au fost iubiţi. Ce părere ai despre chestia asta?", i-a spus Camilla Prinţului Charles prima dată când l-a întâlnit. Cu toate că nu şi-au unit destinele decât abia în 2005, cei doi se cunoşteau încă din 1970, când au făcut cunoştinţă la o petrecere. Persoana pe care Camilla a adus-o în discuţie atunci era Alice Keppel, care, într-adevăr, avusese o viaţă amoroasă bogată.

Însă actualul cuplu regal are mai multe în comun decât aventura dintre strămoşii lor! Se pare că cei doi sunt veri de-a noua, conform Ancestry.com. Articolul publicat de faimosul site susţine că amândoi se trag din Henry Cavendish, cel de-al doilea Duce de Newcastle. 

Iată care sunt cele mai mari secrete ale Prinţului Charles şi ce face fiul său vitreg drogat

Mai multe