Secretul căsătoriei lui Michael Jackson cu Debbie Rowe. Fosta soție a artistului a dezvăluit adevărul

16 noiembrie 2020 7:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Un fost bodyguard al lui Michael Jackson a spus că era impotent. Fosta soţie a megastarului, Debbie Rowe, a dezvăluit că a fost inseminată artificial.

Michael Jackson a decedat la 25 iunie 2009, la numai 50 de ani, din cauza unei supradoze de propofol, un calmant puternic. Fostul lui bodyguard, Matt Fiddes, care i-a fost alături din 1998 şi până la moarte, a spus că artistul era impotent din cauza folosirii îndelungate a calmantelor şi a drogurilor.

Fiddes, care era un confident al acestuia, a povestit că Jackson a fost părăsit de două iubite secrete, o tânără şi o angajată, din cauză că nu putea face sex. Şi Debbie Rowe, actualmente de 61 de ani, o fană înfocată care s-a oferit să-l facă tătic, a mărturisit că nu au făcut sex. ”Am fost inseminată ca o iapă”, a spus ea, dezamăgită. 

Megastarul era în depresie, după divorţul de Lisa Marie Presley (în prezent de 52 de ani), din 1996, după doi ani de căsnicie. După ce Debbie a rămas însărcinată cu primul copil, Prince Michael (azi de 23 de ani), Michael a luat-o de soţie. Ea i-a mai dăruit şi o fiică, Paris (azi de 22 de ani), însă după naşterea acesteia nu a mai putut avea copii. De aceea, cântăreţul a divorţat de ea, în 1999, dându-i o vilă în Beverly Hills şi 8 milioane $. El a mai avut un copil, Prince Michael II (azi de 18 ani) de la o femeie rămasă necunoscută, tot prin fertilizare artificială. 

Mai multe