Secretul celui mai cunoscut număr de magie a lui Copperfield a fost dezvăluit

20 aprilie 2018 20:14   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Iluzionistul american David Copperfield a fost forțat să dezvăluie în instanţă unul dintre trucurile sale, după ce a fost dat în judecată de unul dintre participanţi, care a rămas cu sechele după ce a participat la unul dintre numerele spectaculoase ale lui Copperfield.

David Copperfield nu a avut de ales şi a fost nevoit să dezvăluie secretele din spatele unui număr de-al său, deşi avocaţii acestuia au insistat că asta ar însemna o imensă daună financiară pentru magician. Judecătorii nu au fost convinşi de argumente, iar Copperfield nu a putut face nimic decât să le presăecte dorinţa. Numărul de magie a fost executat de mii de ori de magician în întrega sacarieră, dar în timpul unui spectacl din Las Vegas ceva nu a funcţionat iar un britanic a fost rănit destul de grav, fiind nevoit să plătească mai bine de 400.000 de dolari pentru a primi îmgrijirile medicale necesare, relatează mirror.co.uk.

În ciuda faptului că a apelat la cei mai buni doctori, bărbatul a rămas cu leziuni severe pe creier. Numărul de magie presupune ca 13 persoane să fie acoperite de o cortină, apoi conduse prin pasaje secrete pentru ca apoi să reapară în spatele sălii. Unul dintre participanţii la un spectacol de acum 5 ani a fost rănit şi l-a dat în judecată pe magicianul neîndemânatic. 

Viaţa lui David Copperfiel este la fel de complicată şi în afara scenei. Deşi susţine că este un susţinător al mişcării #metoo şi împotriva hărţuirii sexuale, magicianul este acujat de o femeie în vârstă de 22 de ani de abuz. Tânăra susţinecă David a atacat-o în timp ce ea era unul dintre oaspeţi pe insula privată a acestuia din Bahamas. În plângerea pe care a depus-o la poliţie ea a declarat că se uita la un film cu David în camera acestuia atunci când el a atacat-o şi a ameninţat-o cu moartea dacă nu se conforma dorinţelor sale. Avocaţii magicianului au respins acuzaţiile şi au declarat că femeia respectivă minte frecvent şi are un trecut bogat în care învinovăţeştepersoane celebre pentru a obţine sume importante de bani de la ele.

Mai multe