Selena Gomez a povestit despre boala de care suferă de 5 ani

4 septembrie 2020 17:37   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Selena Gomez a făcut dezvăluiri incendiare despre boala de care suferă de 5 ani. În prezent arată mai bine ca niciodată, dar asta nu înseamnă că nu suferă.

Actrița Selena Gomez (28 de ani) a povestit de boala de care suferă de 5 ani pe o rețea socială. Ea zice că viața ei s-a schimbat complet de când a fost diagnosticată cu lupus în urmă cu cinci ani. La început s-a revoltat fiindcă este bolnavă, dar apoi a început să accepte puțin câte puțin ceea ce i se întâmplă. În prezent, arată mai bine ca niciodată, a slăbit. Însă, din cauza bolii, greutatea ei are mereu oscilații. Lupusul este o boală gravă, autoimună, care îi atacă organele, articulațiile, pielea, rinichii, vasele de sânge, țesuturile, creierul, inima și plămânii.

Selena Gomez, o viaţă marcată de depresie şi neîmpliniri sentimentale. Actriţa a slăbit 15 kilograme

Selena Gomez îşi cumpără numai haine ieftine

În urmă cu trei ani a văzut moartea cu ochii

În 2017, Selena a avut o mare cumpănă. În timp, din cauza medicaţiei şi a suprasolicitării organismului, rinichii cântăreţei de doar 25 de ani au cedat. Şi-a petrecut vara anului 2017 pe patul de spital, iar doctorii i-au spus că dacă nu i se face un transplant riscă să îşi piardă viaţa. Atunci a intervent Francia Raisa, cea mai bună prietenă ai ei, astăzi în vârstă de 32 de ani, care i-a dăruit un rinichi.”A fost cel mai frumos cadou pe care l-am putut primi vreodată. Când am aflat că suntem compatibile, adică perfect „hermanas”, am fost foarte fericită. Ne ştim de aproape 10 ani, de pe platourile de filmare Disney”, a mărturisit cântăreața și actrița. Selena Gomez a făcut dezvăluiri incendiare despre boala de care suferă de ani de zile.

Mai multe