Sergio Aguero, părăsit de iubita sexy!

2 octombrie 2017 16:13   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Internaţionalul argentinian al lui Manchester City, Sergio Aguero, suferă pierderi pe bandă rulantă. După ce va sta pe tuşă din cauza unui accident auto, el a rămas şi fără Karina Tejeda, o cântăreaţă celebră în America de Sud şi totodată femeia care-i stătea alături de patru ani.

Joi, Aguero a fost victima unui accident rutier în Amsterdam, atunci când a plecat spre aeroport de la un concert Maluma. Atacantul a declarat că taximetristul care îl transporta nu a văzut o curbă şi a lovit un stâlp de pe marginea străzii. El a precizat că şi-a fracturat o coastă şi că are dureri mari. “Taximetristul nu a văzut curba şi a derapat. Când a derapat, a lovit stâlpul. Mi-au rupt o coastă şi mă doare foarte tare. Voi fi externat curând”, a spus Aguero, care va fi indisponbil două luni.

Iar veştile proaste continuă pentru el. Iubita sa, Karina Tejeda, o artistă de 31 de ani, l-a părăsit. Ea crede că fotbalistul a înşelat-o de curând, când convocat pentru un meci al naţionalei a participat la o petrecere alături de mai multe modele.

Karina a comentat zilele trecute pe marginea subiectului: "Nu vreau să vorbesc prea mult de chestia asta. Mă simt foarte bine pentru că am procedat aşa. Lumea se aşteaptă să povestesc în vreun cântec despre ce a fost, dar nu o fac…Nu spun nimic acum".

Aguero şi Karina erau împreună de patru ani, relaţia începând după ce fotbalistul s-a despărţit de Giannina, fata celebrului Maradona, el şi fiica fostului mare fotbalist având un băiat, Benjamin, în vârstă de şapte ani.

Mai multe