Sergio Ramos le «rupe», alţi fotbalişti le iau de iubite

16 decembrie 2009 9:50   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Asta spune multe despre "valoarea" lui Ramos când vine vorba de a-și alege iubitele, unele de top.

Recent, Amaia Salamanca s-a combinat cu Guti, colegul lui Sergio de la Real Madrid. Celebra actriță spaniolă era singură de ceva vreme după în vara trecută a rupt logodna cu fundașul dreapta al madrilenilor și al naționalei Spaniei.

foto - Sergio Ramos și Amaia, pe vremea când formau un cuplu

Guti și Amaia au fost surprinși în niște ipostaze foarte tandre într-un club de noapte din capitala Spaniei, dulcegăriile dintre cei doi confirmând existența unei relații.

foto - Amaia Salamanca

De precizat că Guti a orbitat, în urmă cu ceva săptămâni, și în jurul unei alte Amaia, de această dată Montero, însă fără succes.

O altă celebră amantă pe care frumușelul Sergio Ramos a "aruncat-o" în brațele altui bărbat a fost Nereida Gallardo. Aceasta a petrecut toată vara anului 2008 alături de superstarul Cristiano Ronaldo. De îndată ce presa a relatat de foștii Nereidei, Ronaldo a decis că ar fi mai bine ca cei doi să se despartă. Ulterior, Cristiano și Sergio au ajuns colegi la Real.

foto - Nereida alături de Cristiano

Concluzia este că toți colegii lui Sergio Ramos trebuie să fie atenți asupra momentului în care acesta se va hotărî să se despartă de o altă superbitate.

Mai multe