Sexy Ana împotriva lui Sexy Donna la Miami

21 martie 2017 13:49   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

În Florida se desfăşoară în această perioadă calificările pentru turneul de la Miami, iar româncele sunt din nou în focuri.

Simona Halep, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea şi Irina Begu sunt deja pe tabloul principal al competiţiei dotată cu premii în valoare totală de aproape 8 miliane de dolari. Acolo poate ajunge însă şi Ana Bogdan, frumoasa tenismenă în vârstă de 24 de ani din Sinaia. Aceasta a trecut surprinzător în primul tur al calificărilor de nemţoaica Teliana Maria şi e la doar o victorie de masa bogaţilor. În faţa ei va sta însă azi, de la ora 19:00, iubita lui Stan Wawrinka, Donna Vekic. Croata e o adevărată bombă sexy în circuitul WTA, dar de când are o relaţie cu elveţianul nu mai trage foarte tare pe teren. E abia locul 88 mondial şi are nevoie de calificări pentru a juca în turneele majore. Să sperăm că meciul între bombele sexy va vi câştigat de fata noastră şi vom avea măcar cinci jucătoare pe tabloul principal de la Miami.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe