Sexy cu tricolorul! Baschetbalistele din naţională au pozat provocator

2 decembrie 2015 13:05   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jucătoarele din naţionala feminină de baschet le-au rezervat o supriză admiratorilor. De Ziua Naţională a României, fetele s-au lăsat pozate într-o şedinţă inedită, în care tricolorul a fost omniprezent.

Cele mai valoroase baschetbaliste ale ţării au dovedit cu această ocazie că sunt irezistibile nu numai sub panou, ci şi în faţa aparatelor de fotografiat. De altfel, la recentul Campionat European organizat de România şi Ungaria, naţionala noastră n-a rupt gura târgului pe teren, dar a impresionat prin frumuseţea jucătoarelor. Inclusiv lidera şi veterana României, Anca Stoenescu (35 de ani), a fost inclusă în ultimii ani în topurile cu cele mai sexy baschetbaliste din lume.

O altă baschetbalistă cu sex-appeal este Andreea Romina Filip, care se poate lăuda cu titlul de Miss câştigat în 2014 la “meciul stelelor” din campionatul intern.

Cel puţin la fel de atrăgătoare e mai tânăra Claudia Pop (26 de ani), una stranierele României, ea fiind legitimată în Spania, la Bilbao, după o scurtă aventură în Ecuador.  

O prezenţă exotică în sălile de baschet de la noi e mulatra Annemarie Pârău (31 de ani), care a făcut vâlvă în trecut cu relaţia de amor cu handbalistul Marius Novanc.

Apoi, printre tricolore şi-a făcut loc şi o jucătoare cu ochii oblici, Sonia Ursu Kim (22 de ani), sportivă pe jumătate româncă, pe jumătate sud-coreeancă.

Mai multe