Sexy, dar nu prea! Lourdes, fiica Madonnei, şi-a arătat sânii, dar şi părul de la subraţ

6 noiembrie 2018 15:53   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Rebela Lourdes Leon (22 de ani) şi-a făcut apariţia într-o ţinută super sexy la evenimentul CFDA/Vogue, care a avut loc luni în New York. Fiica Madonnei şi-a arătat sânii pe covorul roşu, însă i-a oripilat pe cei prezenţi cu părul de la subraţ.

Sexy, dar nu prea! Dacă la prima vedere, Lourdes Leon a atras toate privirile când a păşit pe covorul roşu într-o rochie mini albă, creaţie Luar, şi şi-a etalat picioarele tonifiate, dar mai ales sânii micuţi şi bronzaţi, potrivit Daily Mail.

Ce-i drept nu e prima dată când Lourdes este fotografiată cu păr la subraţ sau pe picioare, semn că nu este deloc prietenă cu epilatorul. La evenimentul organizat de Vogue, bruneta de 22 ani a optat pentru o rochie din voal, transparentă în partea de sus.

Ţinuta a fost accesorizată cu o pereche de sandale albe, o gentuţă din piele de şarpe şi câteva bijuterii cu diamante.

Lourdes este fiica Madonnei şi a actorului Carlos Leon

Fiica Madonnei şi a actorului cubanez Carlos Leon a moştenit îndrăzneala mamei sale şi trăsăturile latine ale tatălui. Subţirică şi înaltă, Lourdes şi-a făcut debutul în lumea modei în septembrie la Săptămâna Modei de la New York.

Luna trecută, bruneta a împlinit 22 de ani, iar Madonna (60 de ani) a avut câteva postări emoţionante pe contul de Instagram.

Regina muzicii pop a numit-o “lumina vieţii ei”. Lourdes mai are un frate vitreg, Rocco (18 ani), din căsnicia Madonnei cu Guy Richy, plus cei patru copii adoptaţi de Madonna din Malawi: David (13 ani), Mercy James (12 ani) şi gemenele Stella şi Esther (şase ani).

Mai multe