Sexy-moldoveanca de la Eurovision 2016, răvășitoare pe covorul roșu

10 mai 2016 13:37   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2016, Lidia Isac, va evolua marți, 10 mai, în prima semifinală a concursul european de muzică. Sexy-moldoveanca a ”furat” prim-planul pe covorul roșu de la Stockholm, cu o apariție răvășitoare.

Tot în această seară vor concura reprezentanţii a 18 ţări: Croaţia, Finlanda, Armenia, Grecia, Ungaria, Rusia, Olanda, San Marino, Azerbaidjan, Cipru, Malta, Bosnia şi Herţegovina, Estonia, Republica Cehă, Muntenegru, Islanda şi Austria.Dacă Lidia va reuși să treacă de semifinala din această seară, ea va participa în finala care va avea loc pe 14 mai 2016.Prima semifinală a concursului Eurovision 2016 va putea fi urmărită pe internet pe site-ul oficial al organizatorilor, Eurovision.tv, începând cu ora 22:00.

Lidia Isac a participat în acest weekend, la Stockholm, la Ceremonia oficială de deschidere a competiției muzicale europene - Eurovision Song Contest 2016.  Reprezentanta Moldovei a fost însoțită de producătorul ei, Serghei Orlov, ținând în mână o păpușă.

Din păcate, reprezentantul României, Ovidiu Anton, nu va putea intra în concurs, după ce țara noastră a fost exclusă din competiția Eurovision 2016, din cauza datoriei de 16.5 milioane de franci elvețieni pe care TVR o are față de European Broadcasting Union (EBU), compania producătoare.

Mai multe