Shakira a fost atacată de un leu de mare!

13 februarie 2012 14:40   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

După ce a coborât pe o stâncă pentru a se apropia mai mult de animale, un leu de mare a sărit şi a atacat-o pe artistă. Nu s-a întâmplat nimic grav pentru că fratele Shakirei, pe care ea îl numeşte "Super Tony" a acţionat rapid, reuşind să o tragă la timp în spate şi să o ferească de atacul animalului.

"Dumnezeule, tocmai mi s-a întâmplat ceva de necrezut! Am fost atacată de un leu de mare. În această după-amiază am mers să văd foci şi lei de mare. Mi se par foarte drăgălaşi şi am vrut să mă apropii puţin mai mult decât ceilalţi turişti. Am coborât pe o stâncă şi voiam să le vorbesc ca unor bebeluşi, în timp ce îi fotografiam", a scris Shakira pe contul ei de Facebook.

"Dintr-o dată, un leu de mare a sărit din apă, atât de repede şi de brusc, încât a ajuns până la mai puţin de o jumătate de metru de mine, m-a privit în ochi, a mârâit furios şi a încercat să mă muşte. Toată lumea, inclusiv eu, a început să ţipe. Eram paralizată de frică şi nu puteam să mă mişc, dar «Super Tony» a intervenit şi mi-a salvat viaţa, luându-mă de lângă acel animal", a povestit aceasta.

În ciuda spaimei trăite, Shakira a anunţat deja că vrea să vadă şi alte animale sălbatice în mediul lor natural. "Mâine voi merge să văd pinguini. Vor fi cu siguranţă mult mai prietenoşi".

Mai multe