Shakira şi-a părăsit iubitul pentru fotbalistul Pique

12 ianuarie 2011 13:28   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

"Shakira şi eu suntem doar buni prieteni", a declarat din nou Gerard Pique despre o presupusă relaţie a sa cu artista columbiană, imediat după ce vestea despărţirii cântăreţei de iubitul său, Antonio de la Rua, a făcut înconjurul lumii.

Zvonurile unei posibile relaţii amoroase între fundaşul Barcelonei şi al naţionalei Spaniei şi Shakira au revenit în actualitate, acum mai intens ca întotdeauna.

Faptul că vedeta columbiană a rămas "single" şi, deci, disponibilă, a reaprins imaginaţia jurnaliştilor de pretutindeni şi mai ales din Spania. Cu toate acestea, cei doi neagă în continuare, cum au făcut de fiecare dată când chestiunea a fost publicată în diverse medii de comunicare. "Wakazvonuri!", le-a denumit columbianca.

Totuşi, o jurnalistă a cotidianului 20 minutos susţine că ştie din surse sigure (un cunoscut comic catalan, al cărui nume nu vrea să-l facă public) că cei doi sunt împreună şi acesta a fost şi motivul pentru care Shakira s-a despărţit de Antonio de la Rua. Respectivul comic ar fi luat cina împreună cu noul cuplu de vedete şi a povestit câteva amănunte interesante.

Mai întâi, se pare că artista îşi caută apartament de închiriat în Barcelona, ştire care nu este deloc nouă, ea auzindu-se şi astă-vară, după campionatul mondial de fotbal din Africa de Sud, dar şi în noiembrie, după concertul Shakirei din Spania, când cei doi ar fi petrecut o după-amiază "romantică" împreună, într-un sat catalan de la malul mării.

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.es

Mai multe