Sharon Osboune, speriată ca de bombe de COVID-19! Cum stă în casă soția lui Ozzy?

14 ianuarie 2022 8:37   Vedete internaționale

Soția legendarului rocker Ozzy Osbourne, în vârstă de 73 de ani, Sharon și-a surprins fanii recent cu o fotografie neobișnuită.

Ea a explicat că atât ea cât și Ozzy sunt vaccinați cu schema completă anti-COVID-19, dar vrea să fie sigură că ține ”primejdia departe de familia ei”. Sharon a postat o poză în care apare cu o mască de protecție ciudată. Masca pare desprinsă din filmele SF cu astronauți, însă Sharon spune că ”în spatele ei se simte protejată”.

Ozzy Osbourne, apărat de Necuratul de COVID-19

La începutul anului, Ozzy Osbourne și-a surprins fanii cu o declarație controversată. El a spus că nu s-a infectat cu virusul ucigaș pentru că a fost protejat de Lucifer. Ozzy s-a vaccinat pentru prima oară în februarie 2021 și a făcut tot posibilul să se ferească de virusul ucigaș izolându-se alături de soția lui cu care e însurat din 1982 și cu care are doi copii, la vila lor din Marea Britanie. Ozzy s-a autointitulat ”Prințul Întunericului” și duce o viață de vampir, departe de restul lumii după ce în ultimii ani a avut mai multe probleme de sănătate, după ce a fost diagnosticat cu Parkinson.

Sharon Osbourne și-a dedicat viața soțului ei

Sharon Osbourne, 69 de ani, a învins în două rânduri cancerul la sân și a declarat în repetate rânduri că începând din anul 1982, când s-a măritat cu Ozzy și-a dedicat viața în totalitate familiei. Ozzy a mai fost însurat cu Thelma Riley între 1971 și 1982 și mai are încă patru copii, în afară de Jack și Kelly, pe care îi are cu Sharon. Ozzy are o avere estimată la 220 de milioane de dolari și începând din 2020 filmează împreună cu Jack și Sharon pentru emisiunea ”The Osbournes want to believe”, care e difuzată de Travel Channel.

Mai multe