Sharon Stone a adoptat un cățel să îi țină de urât în pandemie. Actrița s-a săturat să stea în casă

2 martie 2021 17:44   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sharon Stone a adoptat un cățel să îi țină de urât pe perioada izolării la domiciliu, impusă de pandemie, informează The Sun. Actrița din ”Basic Instinct”, acum în vârstă de 62 de ani a postat o fotografie cu bulldog-ul ei Bandit alături de noua prietenă Abby, pe care a adoptat-o de la un centru pentru animale. Sharon Stone a suferit din plin din cauza pandemiei în 2020, după ce mama și sora ei au ajuns la spital cu COVID-19. Ea urmează să se vaccineze și a subliniat că speră ca viața ei să revină la normal.

Sharon Stone, în vârstă de 62 de ani, a adoptat-o pe cățelușa Abby pentru a-i ține de urât ei și bulldog-ului francez Bandit în lunile care vor urma. Actrița care s-a născut la 10 martie 1958 în Meadville, Pennsylvania a recunoscut în repetate rânduri că starea de criză din anul 2020 a afectat-o psihic și emoțional și de abia așteaptă ca viața ei să revină la normal. Sharon Stone a avut grijă să îi ferească pe cât posibil pe copiii ei adoptivi Roan, 20 de ani, Laird, 15 ani și Quinn, de 13 ani, de virusul ucigaș, dar nu le-a putut proteja pe mama și pe sora ei care în vara anului trecut au ajuns la Urgențe. În august, Sharon Stone a avut o cădere nervoasă și a postat un film în care îi certa pe cei care nu purtau mască.

Citește și:

Sharon Stone este multimilionară la 62 de ani. Cum a făcut avere actrița din ”Basic Instinct”?

Sharon Stone: ”Tinerii vor să-mi vadă sânii, deși am 62 de ani!”

Sharon Stone nu a crezut în vaccin, dar se vaccinează

În noiembrie ea a comentat în timpul unui interviu că are mari îndoieli cu privire la vaccinul Moderna, dar recent a recunoscut că abia așteaptă să se vaccineze pentru ca viața ei să intre în normal. Sharon Stone are o avere de peste 60 de milioane de dolari, este implicată în mai multe proiecte cinematografice și de televiziune în calitate de producător și actor și a avut mult de suferit în 2020 din cauza suspendării activității în majoritatea caselor de producție cinematografică de la Hollywood și din New York. Sharon Stone a adoptat-o pe Abby din două motive: i s-a rupt sufletul când i-a văzut ochișorii blânzi când a vizitat un adăpost pentru animale și cel de al doilea motiv, a constatat că Bandit suferea de depresie în ultima vreme

Mai multe