Sharon Stone a căzut pe stradă. Toți s-au gândit la ce-i mai rău

1 martie 2018 9:54   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

La numai două săptămâni după ce a făcut dezvăluiri dureroase despre perioada în care s-a aflat la un pas de moarte, Sharon Stone (59 de ani) a suferit un accident ciudat în fața unui restaurant din Bevely Hills. Actrița a căzut din senin și a avut nevoie de ajutorul prietenilor ei pentru a se ridica.

La prima vedere, vinovate de căderea spectaculoasă și, suntem convinși, dureroasă a lui Sharon Stone sunt tocurile uriașe ale actriței. Îmbrăcată într-un costum cu pantaloni roz pal, cu un fular negru la gât și ochelari de soare la ochi, Sharon Stone a căzut chiar la ieșirea din restaurantul Grill on the Alley din Beverly Hills, unde luase mas cu niște prieteni.

Actrița s-a întins pe jos cât era de lungă, geanta s-a desfăcut și toate lucrurile ei s-au risipit pe trotuar, însă prietenii ei au intervenit prompt și au ajutat-o să se ridice. Dacă inițial toată lumea s-a gândit la ce-i mai rău, având în vedere trecutul medical al actriței, se pare că n-a fost vorba decât despre o dezechilibrare nefericită.

În urmă cu două săptămâni, invitată într-o emisiune radio, Sharon a vorbit despre accidentul vascular cerebral care i-a schimbat radical viața în urmă cu 17 ani. „In 2001, am avut un atac și o hemoragie la creier care a durat 9 zile care mi-au schimbat viața pentru totdeauna. Am avut o șansă de 5% să supraviețuiesc”, a dezvăluit actrița.

Au urmat trei ani în care Sharon și-a recuperat treptat existența. „Nu mi-am putut scrie numele pentru aproape 3 ani. Nu îmi puteam folosi brațul, așa că a trebuit să învăț să citesc și să scriu din nou. A trebuit să învăț să vorbesc din nou.”

Mai multe