Sharon Stone a fost lovită de fulger. Actrița a văzut moartea cu ochii!

12 iunie 2020 15:58   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sharon Stone a fost lovită de fulger în timp ce se afla la bucătărie cu fereastra deschisă. Ea a mărturisit că a fost la un pas de a muri, în urma cumplitei experiențe.

Actrița Sharon Stone (62 de ani), cunoscută datorită rolului din filmul ”Instinct primar”, a făcut o dezvăluire șocantă. Vedeta a povestit recent că a fost lovită de fulger. Fulgerul a aruncat-o, izbind-o de frigider, în bucătărie, și a lăsat-o inconștientă. Umplea un fier de călcat cu apă, cu fereastra deschisă, când fulgerul a lovit-o. Norocul ei a fost că mama sa se afla acasă și a salvat-o. A dus-o cu mașina la spital, de urgență. Sharon a zis că va scrie într-o carte de memorii când a avut loc întâmplarea. Nu a fost numai atunci când vedeta a văzut moartea cu ochii.

Sharon Stone își dezvăluie secretele tinereții: ”La 62 de ani, dacă ești elegantă și machiată, întinerești 20 de ani”

Sharon Stone a recreat scena din "Instinct primar" la o gală din Berlin. Ce mesaj a transmis femeilor

Sharon Stone a fost victima unei hemoragii cerebrale

Actriţa Sharon Stone a povestit că a mai avut o perioadă de calvar inimaginabil în viață. Ea a mai văzut moartea cu ochii, în 2001, când a fost, victima unei hemoragii cerebrale. În urma nenorocirii, Sharon s-a chinuit timp de doi ani să înveţe din nou să meargă şi să vorbească.  Anevrismul cerebral ar fi putut să o coste viaţa. “Am fost la terapie intensivă timp de nouă zile şi şansele de supravieţuire erau socotite foarte slabe”, a mărturisit vedeta. Actrița se consideră o privilegiată a sorţii pentru faptul că a învins de două ori moartea şi se bucură de fiecare zi pe care o trăieşte. Sharon Stone a fost lovită de fulger în timp ce se afla la bucătărie.

Mai multe