Sharon Stone: «Am văzut o lumină albă din lumea de dincolo»

30 mai 2014 23:16   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Se agaţă cu disperare de viaţă pentru copiii ei! Sharon Stone, cunoscută mai ales pentru rolul din "Basic Instinct", a văzut moartea cu ochii de 3 ori. Ultima dată s-a întâmplat recent şi vrea să se pensioneze.

În urmă cu două săptămâni, în timp ce se pregătea să turneze o scenă de sex, Sharon Stone (54 de ani) a suferit o migrenă puternică. Ea a retrăit starea de moarte prin care a mai trecut de două ori. Medicii i-au spus că a fost la un pas de o comoţie cerebrală fatală.

Aceeaşi migrenă insuportabilă care anunţă o hemoragie cerebrală a avut-o  la 21 septembrie, în timp ce asista la o prezentare de modă la Milano. Se afla în Italia, împreună cu iubitul ei, Martin Mica, de 27 de ani. Sosise la Milano după ce astă-vară a filmat în România.

Sharon trăieşte permanent cu groaza că poate să moară în orice clipă. De aceea vrea să se retragă de la Hollywood. Ea a povestit recent despre experienţa îngrozitoare din 2001, când a fost salvată miraculos după o hemoragie cerebrală.

August 2012. Bucureşti Actriţa vrea să trăiască pentru cei 3 fii ai ei, Laird (7 ani), Roan (12 ani), Quinn (4 anişori), pe care i-a adoptat şi pentru iubitul ei Martin

"Am simţit o durere fără margini, apoi parcă mi s-a tras un glonţ în cap. Am văzut o lumină albă şi oameni care nu sunt din lumea asta. Simţeam că mai era o linie de trecut, foarte aproape de mine", a povestit actriţa. "În timpul operaţiei, medicii au observat că o arteră pompa sânge în creierul meu şi, din fericire, au reuşit să o blocheze", a mai spus vedeta.

Mai multe