Sharon Stone, apel disperat pentru nepoțelul ei: „Avem nevoie de un miracol”

27 august 2021 19:09   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sharon Stone a publicat pe rețelele de socializare o imagine tulburătoare cu nepoțelul ei, pe patul de spital, micuțul fiind conectat la mai multe fire. Celebra actriță și-a rugat urmăritorii să se roage pentru el.

Sharon Stone a dezvăluit în mediul online că familia ei trece prin momente cumplite după ce nepotul ei de doar 11 luni a fost găsit în pătuțul lui cu insuficiență totală a organelor. Micuțul River se zbate acum între viață și moarte, fiind internat în spital și conectat la aparate.

„Azi, nepotul și finul meu, River Stone, a fost găsit în pătuțul lui cu insuficiență totală de organe. Vă rog să vă rugați pentru el. Avem nevoie de un miracol”, a scris Sharon Stone în dreptul unei imagini în care apare micuțul River conectat la aparate.

Băiețelul este fiul fratelui actriței

River este fiul fratelui lui Sharon Stone. Micuțul s-a născut în septembrie 2020, iar la acea vreme actrița a sărbătorit venirea lui pe lume cu un mesaj publicat pe contul său de Instagram. „Uite cine a ajuns acasă: River William Stone, nou-născutul fratelui meu Patrick și al soției sale Tasha", a scris aceasta atunci.

La rândul ei, Sharon Stone are trei băieți: Roan, 21, Laird, 16, și Quinn, 15. Actrița i-a crescut singură și a recunoscut de mai multe ori că nu i-a fost deloc ușor.

Mai multe