Sharon Stone arată ca un vis la 62 de ani într-o rochie verde, fără sutien! Actrița și-a asortat masca la ținută

14 octombrie 2020 11:49   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sharon Stone are ce arăta chiar și la 62 de ani! Cu o siluetă impecabilă, superba actriță de la Hollywood arată bine în orice se îmbracă. Ea a fost surprinsă în Beverly Hills, California, marți (13 octombrie), ieșind de la un salon de spa.

Sharon Stone a fost în formă întreaga ei viață și nu are de gând să schimbe asta nici la această vârstă. Mama a trei copii, frumoasa blondă și-a păstrat corpul din tinerețe. Are și de unde, fiind una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood. S-a întreținut cu mâncare sănătoasă, mult sport, dar a apelat și la masaj și spa, pentru a-și menține tonusul.

Sharon Stone nu iese din casă fără mască

Zilele trecute, paparazzi americani au surprins-o pe o stradă din Beverly Hills, ieșind de la un salon de înfrumusețare unde a petrecut o zi relaxantă la spa. Nu este adepta monotonului negru, astfel că de multe ori optează pentru culori vii, tinerești, care îi scot în evidență stilul nonconformist. Starul cu aer regal a fost îmbrăcată într-o tunică verde măr, cu un poncho din țesătură în diverse culori și cizme roșii din piele de căprioară cu ciucuri extra lungi. De asemenea, Sharon Stone a simțit nevoia să își lase sânii fermi liberi, mai ales că marți a fost chiar Ziua internațională fără sutien. Actrița nu a uitat să se protejeze împotriva coronavirusului și a asortat o mască la fel de colorată ca ținuta.

Mai multe