Și-a arătat sânii pe Instagram chiar înainte de a veni la Globurile de Aur

12 ianuarie 2015 11:38   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Deși la faimosul eveniment din industria filmului, care a avut loc în California (SUA), duminică seară, s-a acoperit din cap până în picioare cu o rochie roșie, cu puțin timp înainte ceremonie, Lena Dunham și-a arătat sânii în toată splendoarea lor.

Cunoscuta actriță, scenaristă, producătoare și regizor al serialului de success "Girls" ("Fetele") nu a vrut să-și dezgolească trupul pe covorul roșu și a optat pentru o rochie lungă și roșie, fără niciun pic de decolteu, creație a designerului Zac Posen.

Cu toate acestea, cu puțin timp înainte de Globurile de Aur, ea a renunțat la pudoare și s-a lăsat fotografiată cu bustul gol de către cea mai bună prietenă a ei și producătoare a serialului care a consacrat-o, Jenni Konner, care a publicat-o instantaneu pe Instagram.

Lena Dunham a anunțat chiar la Globurile de Aur că a renunțat la contul de Twitter, din cauza amenințărilor cu moartea pe care le-a primit de-a lungul timpului.

"Încerc să-mi creez un loc mai sigur din punct de vedere emoțional. Oamenii mă amenință cu moartea și îmi spun că sunt o vacă", și-a explicat ea gestul.

Mai multe