Și-a făcut curaj! Kim a povestit experiența traumatizantă din timpul jafului din Paris

16 ianuarie 2017 8:45   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kim Kardashian (36 de ani) a relatat tot ce i s-a întâmplat în camera de hotel din Paris din timpul jafului. Ea le-a povestit detectivilor cum hoții au luat-o ostatică, au legat-o și au amenințat-o cu un pistol în timp ce era aproape dezbrăcată.

„Eram într-un halat de baie, complet goală pe dedesubt. M-au dus în dormitor și m-au împins spre pat”, și-a început frumoasa brunetă povestea, potrivit Daily Star.

Apoi, jefuitorii au legat-o și i-au pus un pistol la tâmplă, cerându-i să le dea inelul de logodnă în valoare de peste trei milioane de dolari. Kim Kardashian a refuzat să le spună unde se află bijuteriile până în momentul în care au menințat-o cu arma. Apoi, când au găsit ceea ce căutau, au închis-o în baie și au fugit cu bijuteriile în valoare de aproape cinci milioane de dolari.

Atunci când a început coșmarul ei, era în juir de ora 2.35 am și se afla în fața laptopului. „Am auzit zgomote la ușă și am întrebat cine era, dar nu mi-a răspuns nimeni. Prin ușa întredeschisă, am observat doi oameni apropiindu-se, inclusiv pe bărbatul de la recepție.”

Intrușii s-au deghizat în uniforme de polițiști, în timp ce alții și-au acoperit fețele cu ochelari de schi. Bruneta a mai povestit că a încercat ea însăși să scape de hoți, sunând alarma. Cel mai prețios lucru pe care îl avea la ea era inelul de 20 k Lorraine Schwartz pe care l-a primit de la soțul ei, Kanye West. Din acest motiv, a încercat să pară că nu știe despre ce era vorba când hoții i l-au cerut, dar nu se aștepta să-i fie viața pusă în pericol.

Kim a mărturisit că în acele momente, ceea ce-și dorea cel mai mult era să se întoarcă teafără la familia ei.

Mai multe